welkom Flop.punt.nl
zomaar een log

Vandaag wassen draaien en even stad in

Vanmiddag even met Pepper naar harddraverij kijken

En verder blijven we thuis voor ons geen Hengstenbal

Nooit geweest en trek me niet

 

Volgende week vrijdag gaan we weer reizen naar Puylagarden 

En aangezien ik alleen dinsdag vrij hen ben ik al bezig met van alles

 

 

Hier leuke collage

 

 

Reacties

Thatfullmoonguy op 20-09-2018 18:53

Ha Florence! Ik wou je net schrijven toen ik je reaktie zag. En ik wou het zeker over Tom hebben! Dat was en heel intressante aflevering. Ik wist het wel een beetje van die humor en waar dat vandaan komt, maar het blijft toch fascinerend. Maar ik vond het wel schokkend  om te horen over hoeveel dingen je het eigenlijk niet moet hebben met Engelsen... De Brexit inderdaad, en ook wat die etiquettemevrouw vertelde, dat je niet moet vragen wat iemand voor werk doet. Omdat dat in Engeland betekent dat ze proberen je klasse te bepalen.....  dan  voel ik me toch liever Nederlands, misschien.

Oké, afscheid genomen van het werk en koffers gepakt? Vrrroemmmmmm....

Fijne vakantie!

Haba op 20-09-2018 07:56

Goede morgen Flo, ik wens je alvast een fijne reis morgen en een behouden aankomst in jullie Franse pied a terre . Laura was in de pluktuin, waar je zelf je bloemen mag uitzoeken en plukken, maar de paadjes tussen de bloembedden kunnen modderig zijn dus vandaar de laarsjes, met sandaaltjes krijg je natte voeten.  Vandaag nog een fijne donderdag gewenst en succes met koffers pakken ;)

Jannie op 20-09-2018 07:32

Goedemorgen Floor

Wat een mooie collage heb je gemaakt.

Vandaag nog de laatste loodjes. Een hele fijne vakantie Floor.

Liefs Jannie

Thatfullmoonguy op 19-09-2018 06:58

Goeiemorgen! Haha die Pepper, nou ja goed dat je m in beweging houdt hoor. Als zo'n hond alleen nog maar ligt gaat het snel...

Ja, die Tom, hij is misschien bang om er naar te vragen.. of het komt nog aan de orde, later.

Het lijkt me moeilijk hoor daar; ik denk dat veel mensen echt bang zullen zijn waar het naartoe gaat met het land. In je eentje kun je niet veel meer beginnen in de wereld tegenwoordig. Maar misschien gaan ze samenwerken met Noorwegen en Zwitserland, of zo...

Wauw, leuk dat je weer naar je familie gaat, en lekker vliegen :)  Wil ik ook wel :) 

Fijne woensdag en werk ze nog heel eventjes.

Haba op 19-09-2018 06:17

Goede morgen Flo, vanaf volgende week hoef ik niet meer vroeg bij Laura te zijn, dan moet ik haar pas om twee uur 's middags uit school gaan halen. En het duurt nog even voor mijn dienst bij Aiva gaat beginnen. :)

Ik wens je een fijne woensdag toe

Thatfullmoonguy op 18-09-2018 22:18

Maar wat vond Pepper nu van die harddraverij???? 

Ja, dat programma leek me leuk deze week maar ik heb het nog niet gekeken, dat wordt weer Uitzending gemist, maar komt goed. We krijgen toch allerlei kanten van Brittannie te zien hè, als de serie even voortduurt worden we steeds wijzer :)  Maar kan me voorstellen dat het voor jou bijzonder is om er naar te kijken! Ik hou ook van dat rare eiland hoor, ben er vaak op vakantie geweest, dat was altijd feest.

Ik zag gisternacht trouwens ook nog een prachtige documentaire over de geschiedenis van het land. Ze vatten alles samen wat we nu weten over de botsing tussen de saksen en de kelten, en koning Arthur en zo. Ik zat op het puntje van mijn stoel! 

Sukses met de voorbereidingen voor de vakantie!

Haba op 18-09-2018 06:02

Goede morgen Flo, een fijne dinsdag gewenst.

Haba op 17-09-2018 08:02

Goede morgen Flo, nou goed geworpe met die stenen dus :) Ik heb Aiva haar verhaaltje over gisteren zelf laten vertellen op mijn blog, dus daar kun je het lezen. Een fijne maandag gewenst.

Haba op 16-09-2018 07:36

Goede morgen Florence, ik kom je even een fijne zondag wensen, het zou prachtig weer worden. Ga jij maar met stenen gooien en pas op dat je niet uit de richting raakt, want dan tref je een verkeerd doel.

Haba op 15-09-2018 12:54

Goede middag Flo. Gek ik dacht dat ik hier al was geweest, maar zo te zien niet. Morgen komt zoon+vrouw en kind hierheen om evn lekker met de kleine meid te wandelen in de frisse zeelucht. Alleen maar in de buurt hoor, want Daniëlle kan na een weekje nog geen einden lopen. Maar zo lekker een rondje met de kinderwagen gaat wel lukken neem ik aan :)

Ik ga zo naar een vrejaardag toe en jij bent op je werk dacht ik.

Thatfullmoonguy op 15-09-2018 06:54

Eh nee.. volgende week toch pas naar Frankrijk?  Haha, hou het maar eens bij hè. Maar leuk, ik kan me voorstellen dat je dáár zin in hebt.

Steengooien met de Purmerendse collega's, wauw... denk maar aan je rug zou ik zeggen. maar lijkt me gezellig. Met de collega's van musea en toeristische attracties hier in mijn dorp (nou ja, ministadje) gingen we altijd.... klootschieten :)  Dat is hier een populaire sport!

Fijn weekend!

Haba op 14-09-2018 07:19

Goede morgen Flo, ik ga inderdaad lekker zwemmen, zoals iedere vrijdag. Niet veel nieuws te melden hier, dus ik wens je alleen een fijne vrijdag toe.

Haba op 13-09-2018 11:55

Leuk zo de foto's samen verwerkt. Gaan jullie morgen richting zuiden of later. Je had je eerste reactie bij het welkom gezet, vandaar dat je het niet zag staan :)

In ieder geval goede reis en een fijn verblijf in Frankrijk gewenst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl