welkom Flop.punt.nl
Slechte nacht??????

Ja ik slaap de laatste tijd enorm slecht

Maar lijkt erop dat ik niet de enige bent

In de hoop dat dit eidnelijk wel goede nacht geeft

Fijne week

Reacties

Thatfullmoonguy op 07-09-2018 21:14

Ha Florence, het was een hele leuke uitzending! Heb hem ook gekeken op Uitzending Gemist. Het ging over Fish and chips, en over paardenraces en andere engelse gewoontes.

Toch weet ik nog niet goed wat ik moet denken van die serie... Ik mis een beetje diepgang of zo. Eigenlijk kun je wel merken dat Tom eigenlijk sportverslaggever is. Maar goed het is toch wel leuk om te zien.

Wat leuk dat uitje naar het kasteel! Ik hoop dat je het leuk vond, ik ben er ook eens geweest. Het is wel een hele reis om er te komen  pfff... Maar nu weet je alles over Hugo de Groot hè?

Fijn weekend! Lekker rustig, of veel shoppen?

Jannie op 07-09-2018 07:46

Goedemorgen Floor

Ik ken dat, Vorige nacht ook heel slecht geslapen en moest vroeg beginnen. Was gisteravond dan ook versleten. Vannacht gelukkig beter geslapen. Zometeen werken en dan weekend.

Fijne vrijdag Floor

Liefs Jannie

Haba op 07-09-2018 07:13

Goede morgen, ik kom je even een fijne vrijdag wensen.

Thatfullmoonguy op 06-09-2018 20:17

Heeey Florence, haha nee ik had al direct besloten dat ik dat later zou opzoeken, er waren teveel leuke dingen tegelijk op tv. Misschien later vanavond, moet ik nog bekijken.

Maar ik moet ook vroeg naar bed!

Haba op 06-09-2018 07:13

Goede morgen Flo. Gister was de peutergym weer begonnen , dus oma heeft haar beweging ook gelijk gehad. Vandaag maar rustig aan mijn boodschappen halen en wachten op wat er nog steeds niet gebeurd is. Ik hoop voor mijn schoondochter dat ze niet al te lang meer hoeft te wachten, want ik weet nog maar al te goed hoe dat is. Mijn oudste was 6 dec uitgerekend en kwam pas  de 29 ste . En dat terwijl we 2 jan zouden verhuizen van Zaandam naar Middelburg.  Nu laten ze je tegenwoordig niet zo lang meer wachten als vroeger gelukkig.

Ik wens je een fijne donderdag toe.

Haba op 05-09-2018 06:01

Goede morgen Flo, weer oppassen vandaag, na 8 oktober hoeft dat alleen nog 's middags want dan gaat de dame naar school.

Ik wens je een fijne woensdag toe.

Thatfullmoonguy op 04-09-2018 18:53

Ha Florence :)  Gelukkig dan, dat dat meevalt bij jou! Maar je zegt het hier ook, dat je zelf slechter slaapt, dus vandaar dat ik daarop reageerde :) 

Markten en shoppen, jahaaaaa...... dat kun je niet elke dag blijven doen, dat is waar! 

Haba op 04-09-2018 06:33

Goede morgen Flo. Nee nog geen nieuws van het baby front hoor, maar ja het is een meisje en die moet zich vast nog even mooi maken voor ze op de wereld komt :)

Vandaag weer beestjesdag dus straks weer richting asiel. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Thatfullmoonguy op 04-09-2018 05:29

Ik hoop dat je vannacht beter hebt geslapen Florence. Werken met weinig slaap èn een wespesteek, dat is niet leuk... Sterkte en sukses! 

O ja, vervelen, nee dat ken ik ook niet tegenwoordig. Vroeger wel eens maar ik heb nu gewoon altijd iets te doen. Goed dat je werk hebt dat je leuk vindt, dat is zo belangrijk hè.

Maak er maar weer iets moois van vandaag!

Groetjes!

Haba op 03-09-2018 09:12

Dubbel geklikt waarschijnlijk :)

Haba op 03-09-2018 09:11

Nou ik slaap ook slecht, vannacht weer erg weinig, maar gelukkig kon ik vanochtend nog even doorslapen, ik ben om kwart voor zeven nog in slaap gevallen en werd daarnet wakker van de telefoon. Mijn zus belt elke maandag even rond negenen, dus daar werd ik wakker van. Nu maar snel gaan douchen en aan gaan kleden. Dan kan ik nog wat doen voor ik weer ga zwemmen.

Fijne maandag gewenst.

Haba op 03-09-2018 09:11

Nou ik slaap ook slecht, vannacht weer erg weinig, maar gelukkig kon ik vanochtend nog even doorslapen, ik ben om kwart voor zeven nog in slaap gevallen en werd daarnet wakker van de telefoon. Mijn zus belt elke maandag even rond negenen, dus daar werd ik wakker van. Nu maar snel gaan douchen en aan gaan kleden. Dan kan ik nog wat doen voor ik weer ga zwemmen.

Fijne maandag gewenst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl