welkom Flop.punt.nl
oooo wat een spanning

Ja ja vanmiddag kwart voor 2 gehoortest

Al wist ik al een beetje van nee is nog steeds niet goed

Hoor de kiestoon van telefoon nog steeds niet

En ja hoor zag die man al steeds terleurgesteld na mijn kijken


Daarna weer in de wachtkamer voor wachten voor spreekuur van de arts.

Helaas geen goed resultaat
Iedereen bedankt voor de reactie. Ja de laatste 2 jaren is elke hoop en behandeling helaas niet goed verlopen wat de hoop was.
Zo ook nu de 8 weken geleden oor operatie.
Ik mag nog van "nagenieten"
van mijn beschadeging van mijn tong
Wel komen meer onderzoeken tot hopelijk wel goed resultaat.
De arts wil doorgaan ook hij was enorm verbaasd zo'n slechte gehoortest was.

Ik wil nieuwe oor


 


en over de andere mislukte dingen gaat over morfine wat niet meer werkt wat al bekend is


Morgen eerst naar de tandarts daar word oude grijzevulling er uit gegaan en witte vulling erin

In de hoop dat die onstekingen die elke dag voel in mijn mond heb eruit gaat

Want ook de implantaten heb ik pijn en last.

Dus hopelijk sluit ik wel tt dit jaar beter af wie weetReacties

Thatfullmoonguy op 30-08-2018 18:38

Sodeju! Wat een tegenslag weer! Dat is wel slikken hè, voordat je doorgaat... Ik hoop dat je de moed er in houdt net als de huisarts. Misschien, als er 1 keer weer wat meevallers komen zoals dat die nieuwe vullingen beter zijn... Duim, duim!

Aan mijn oren heb je helaas niets, is een puinhoop!

Wel leuk dat je dat programma van Tom hebt bekeken :) Ik ook! Ik heb met hem op school gezeten, zodoende ben ik hem altijd een beetje blijven volgen, en dit was een leuk idee voor een programma. Reizen door Engeland, toppie! We zagen mooie dingen, inderdaad, zeker de cliffs of Dover.  Zijn thema vind ik nog niet zo heel goed uitgewerkt, de toekomst van Engeland, maar dat zal nog wel komen.

Ik denk dat sommige problemen die ze aansneden, ook hier in Europa wel gelden. Zoals de prijzen van huizen, die op toeristische plekken onbetaalbaar worden voor de mensen uit die plaats zelf...

Haba op 30-08-2018 07:44

Goede morgen Flo. Het oppassen was weer vermoeiend , want omdat het buiten niet echt buitenspeelweer was, hebben we binnen gespeeld. Verstopperje , veel knutselen, ook met de ogen dicht voelen wat je in je handen hebt. En ik had beloofd om dit maal te blijven eten. Dus ik was laat thuis en ben vroeg naar bed gegaan.

Ik wens je een fijne donderdag toe.

Haba op 29-08-2018 05:56

Goede morgen Flo, ik ga weer oppassen dus ik ben vroeg mijn bed uit, jammer genoeg heb ik slecht geslapen, dus vanavond zal ik wel puntaf zijn. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Haba op 28-08-2018 06:10

Goede morgen Flo. Jasses het zit je ook niet mee zeg, ik had zo voor je gehoopt dat het wat beter zou zijn, maar niet dus. Ook al last van die almagaan vullingen en wel zo dat je er steeds ontstekingen door hebt. Hopelijk zijn die straks wel weg wanneer alles is vervangen.

Zelf ga ik straks weer naar het asiel en ik neem aan dat het zeker koeler zal zijn, want overdag kunnen we de dakluiken in de gangen open zetten en bij de katten staan dag en nacht de deuren naar hun buitenrennen open. Het is wel één afgesloten geheel hoor, anders zouden er kwaadwilligen binnen kunnen komen. De negen kattenkamers hebben, een binnendeel en dan een deur met een kattenluikje naar het buitendeel , dat overdekt is en aan de voorzijde een stevig traliewerk (vierkantjes zelfs een kitten past er niet door) en buitenom zijn grasvelden met eromheen ook weer hekwerk. Bij de hondenkant zijn er speelweiden (drie stuks) waar ze even lekker kunnen dollen. Dus we kunnen gelukkig alles goed laten luchten en afkelen.

Ik wens je een fijne dinsdag vandaag.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl