welkom Flop.punt.nl
Vandaag eindelijk weer

Eindelijk doen we weer ons beloofte dat we weer elkaar zien

Mijn nicht Nelly en ik hadden elkaar al 35 jaar niet meer gezien en wie weet nog wel langer.

Maar goed 2 jaar geleden weer wel in Amsterdam waar ze nog altijd woont.

En we  zeidden van dat doen we vaker pppff maar je weet time fly's

Maar ja vanmiddag zien we elkaar weer en maken weer een heerlijke kletsdag van

Heerlijk struinen in Amsterdam

Ik ontmoet haar op de Westermarkt


Reacties

Haba op 31-08-2018 07:43

Goede morgen Flo, leuk vooruitzicht om elkaar weer eens te ontmoeten. De tijd lijkt steeds sneller voorbij te vliegen. Vandaag alweer vrijdag, ik heb een leuke dag voor de boeg maar net geen zwemmen. Vandaag ga ik lunchen met mijn dochter en vanavond ga ik dineren bij zoon en schoondochter. Tenminste als ze niet aan het bevallen is, de uitgerekende dag was gister maar dat is het niet geworden dus, dan maar weer afwachten. Gelukkig laten ze mensen niet zo lang meer wachten als toen ik mijn oudste verwachtte. Daar was de uitgerekende datum 6dec. en uiteindelijk is ze pas 29 dec geboren. Tegenwoordig gaan de artsen al veel eerder over tot andere maatregelen, gelukkig wel. Want die idiote middeltjes zoals een flesje wonderolie moeten drinken helpen echt niet, dat was toen een advies van mijn verloskundige, en smerig dat het was brrrr en dat moest ik vlak voor de kerst. Nou behalve een halve dag op de wc , leverde het helemaal niets op.

Ik wens je een fijne vrijdag toe, samen met je nicht.

Thatfullmoonguy op 31-08-2018 07:33

O jee als je haar maar herkent! Even de foto's bestuderen dan weet je het weer :) 

Ja, die Brexit, wat een raar iets hè... ik denk inderdaad niet dat ze er voordeel van zullen hebben, het zijn alleen hele oude sentimenten geweest, denken dat alles weer als vroeger kan worden... 

Lijkt me ook moeilijk om te praten met je nicht. Het is in Groot Brittanie net als in Nederland, al sinds we al die koloniën hadden hebben we een multi culturele samenleving, daar doe je niks aan. We zijn gewoon allemaal Nederlanders en Britten.

Een mooie dag in Amsterdam!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl