welkom Flop.punt.nl
En weer een nieuwe maand

Reacties

Jannie op 05-08-2018 08:43

Goedemorgen Floor

Hier is het lekker afgekoeld. Maar morgen begint het weer opnieuw. Vandaag maar wat klusjes doen waar het morgen te warm voor wordt. Dinsdag weer werken.

Fijne zondag

Liefs Jannie

Haba op 04-08-2018 09:12

 Nogmaals goedemorgen. Ik ben niet gerimpeld hoor, gister niet veel in zee gezwommen, alleen maar met de kleine meid tot mijn knieen in het water gestaan en golfjes gesprongen .

Kijk maar naar mijn nieuwe log :)

Haba op 04-08-2018 06:37

Goede morgen Flo. Gister tot half zeven op het strand gezeten. Er stond een verkoelend zeewindje, dus daar was het lekkerder dan in de tuin of in huis. Maar echt zwemmen heb ik niet gedaan hoor, ik ben met Laura bezig geweest, emmertjes water halen, golfje springen en dat soort zaken, verder lekker onder de parasol zandtaartjes en kastelen gemaakt. We hebben frietjes op het strand gegeten en ik had een grote fles (1½ liter) water meegenomen dus drinken had ik ook genoeg . Nu net mijn bed weer even verschoond, want met deze warmte doe je dat vaker dan normaal. Straks de boel in de wasmachine gooien dan kan het lekker buiten aan de lijn drogen.

Nog geen idee wat ik vandaag ga doen, dat bedenk ik nog wel, nu eerst koffie zetten, de krant lezen en rustig beginnen. Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Haba op 03-08-2018 07:18

Goede morgen Flo. Ik ga inderdaad zwemmen en na een uur of twee nog even de kinderen op het strand opzoeken, dan kan ik ook nog even de zee in :) Nu eerst alles weer af gaan sluiten tegen de zon. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Jannie op 02-08-2018 08:39

Donderdag bedoel ik hihihi....

Jannie op 02-08-2018 08:39

Goedemorgen Floor

De komende 3 dagen werken. Het wordt weer warm. Sterkte voor jou op je werkplek.

Fijne woensdag

Liefs Jannie

Haba op 02-08-2018 08:14

Goede morgen Flo, straks de boodschappen halen en verder rustig aan vandaag. Ik wens je een fijne donderdag toe.

Haba op 01-08-2018 07:34

Goede morgen Flo, nee hoor nog geen Lauradag en volgende week ook niet, want ze hebben nog vakantie en dan is oma vrij natuurlijk. Volgende week wel naar het asiel op dinsdag maa woensdag is het nog geen Lauradag.  En ik zet altijd de wekker als ik ergens heen moet dus verslapen is er niet echt bij :)

Vandaag ga ik maar zwemmen, want dat kon maandag niet en ik wil wel in beweging blijven natuurlijk. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl