welkom Flop.punt.nl
Auto en ik en rijden

Goedemorgen verhaal ik en auto.

Nu rij ik al een tijdje in Jaap's auto

Het is een volkswagen transit dus behoorlijk groot.

En baalde steeds dat ik niet lekker kon schakelen

Wat is het toch, toch te korte beentjes kussentje in mijn rug.

Ja dat gaat beterde moet wel de rugleuning stukje naar achteren doen zo kan ik beterde schakelen.

Maar bleef een probleem en leek wel steeds erger te worden.

Gatver leer ik het nou nooit

Tot Jaap thuis kwam met verhaal ik heb ook steeds meer problemen met schakelen,en wat bleek het nou

De onderdeel van de versnelling pook  was versleten .

Dinsdag in de garage geweest.

Gisteren kwam Jaap met sleutel ruilen doen

En ja hoor wat rijd hij lekker weer gelukkig pppff

dacht al dit leer ik nooitHier foto van mijzelf met nieuwe montuur

Altijd moeilijk weer elk jaar te kiezen 

 


Reacties

Haba op 14-08-2018 06:08

Goede morgen Flo. Vandaag weer beessiesdag, dus ik ben ruim op tijd mijn bed uit. Nog niet helemaal goed wakker, maar ach met een blogrondje fietsen kun je in ieder geval geen brokken maken :)

Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba op 13-08-2018 07:35

Goede morgen Flo, weer een verse week aangesneden. Ik ga mijn baantjes trekken en verder niet veel bijzonders doen. Ik wens je een fijne maandag toe.

Jannie op 12-08-2018 09:56

Goedemorgen Floor

Nou gelukkig lag het niet aan jou en rij je nu met plezier. Die bril staat je goed. Ik vind hem erg mooi met al die kleurtjes erin. Hier is er ook geen noodweer geweest. Wel wat wind en regen. Fijne zondag Floor. Liefs Jannie

Haba op 12-08-2018 08:28

Goede morgen Florence, ik kwam gisteren toen ik een bepaalde foto zocht een hele stapel oude fotootjes tegen. Een paar daarvan heb ik in een logje verwerkt. Je duikt bij zoiets gelijk je kindertijd weer in, gelukkig is die vol mooie herinneringen voor mij.

Jij moet dus werken, nou je kunt lekker met de auto erheen, dat is ook wel fijn. Ik weet wel dat toen ik voor de eerste maal alleen in de auto reed zonder iemand naast me, dat ik dat best spannend vond.

Ik wens je een fijne zondag toe.

Thatfullmoonguy op 11-08-2018 19:17

Ha Florence, yesss  een nieuwe bril !  Haha, is mooi hoor. Je moet er toch iets van maken hè. Alleen, ik doe zelf de moeite niet om elk jaar een nieuwe bril te halen, wil ik ook niet. En krijg ik volgens mij niet vergoed van de verzekering, elke twee jaar toch? 

Wat gaaf dat het een probleem met de auto was en niet met jou :)  Dit was wel slecht voor je zelfvertrouwen, anders. Nu weer lekker rondtuffen!

Waha, ja ik ben al flink aan het aftellen hoor! Dinsdag ga ik de taart denk ik bestellen, dan kunnen ze hem zaterdag in ieder geval bezorgen en hoop ik dat er zondag iets over is voor de gasten :)  Pff ik ben zo blij dat het minder heet is geworden... Het zou knap lastig zijn om met die hitte alles te regelen voor het feestje.

Nou, nog even geduld.... 

Groetjes!

Haba op 11-08-2018 06:57

Goede morgen Flo, wel een leuk montuur, kies je ieder jaar een nieuwe bril of was de oude niet goed meer?  het heeft volgens mij vannacht weer geregend, prima voor mijn tuin het gras staat volgens mij te zingen ;) Nu schijnt de zon weer dat is een goed systeem, overdag de zon in in de nacht de regen. Een fijne zaterdag gewenst.

Haba op 10-08-2018 08:43

Goede morgen Flo, nou echt noodweer, is hier niet geweest, wel lekker veel regen en nu schijnt de zon alweer. Ik had mijn tuinstel in de garage gezet, de hangpotten met bloemen uit mijn boom gehaald enz. Maar dat was dus helemaal niet nodig geweest.

Nou ja beter teveel gedaan dan te weinig, als er echt hier zulke enorme windvlagen zouden zijn geweest, dan was het nuttig om te doen. Straks de boel maar weer lekker buiten zetten.

Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Haba op 09-08-2018 06:44

Goede morgen Flo, kijk het lag dus niet aan jou, maar aan de versnellingdbak. Goed dat dat nu is opgelost en nu kun je weer soepel schakelen hoop ik.

Gister gezellig gehad, mijn schoondochter is ook blij dat de ergste hitte nu voorbij is, want ze sleept natuurlijk heel wat extra mee, zeker deze laatste maand van de zwangerschap.Ik wens je een fijne donderdag toe, ik zal straks eena kijken wat ik nog aan boodschappen nodig heb en dan weer even naar de stad. In deze tijd neem ik maar wat sluipwegen, want het is nog behoorlijk druk met toeristen, toen ik gister naar M'burg reed, kwam de hele boel net terug uit de stad, het was niet echt strandweer en dan gaat men naar musea enz. Maar tegen half zes stond de boel behoorlijk vast, bijna de hele weg ven M'burg naar hier was één rij van stilstaan en optrekken , gelukkig in tegenovergestelde richting, dus zelf had ik er niet veel last van. Maar omdat het vandaag markt is en zo te zien ook geen stralende dag zal worden, moet ik er toch weer aan geloven, nu ga ik dan maar op een tijd dat de meesten al in de stad zullen zijn, tenminste dat hoop ik. Ik zal wel zien, jou wens ik een fijne donderdag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl