welkom Flop.punt.nl
Ppppfffff blijft warm

Pepper daar zit even totaal geen fut in

Men zegt met warm weer niks doen rust houden

Nou dat doet onze Pepper zeker

Hij ligt zo bijna de hele dag zo bij

 

Levi ff op uit inspectie van de tuin

 

Ach ja tis wat met deze lange temperaturen

Nou onze grote regenton is sinds gisteren leeg nu


Ik ga werk bellen en zeggen ik maandag weer begin krijg UWV papieren binnen moet je binnen blijven tot ze zijn geweest

Dat kan een week ofzo duren daar heb ik geen zin in in wachten .

Ik moet echt naar buiten lopen zodat mijn benen weer sterker worden

Ene kant heb ik er ook wel weer zin in ,al zit ik niet op uittekijken naar de hitte die daar is op mijn werkplek

Zolangzamerhand gaat ook alles veel beter ook.

en ach ja tong kan nog heel lang duren voor voledig herstel daar werk ik niet mee hahahahha


Keek trouwens op UWV status van mij mijn laatste ziekmelding was in 2015

Dus ach een keertje bijna 3 weken ziek moet kunnen toch

.


Reacties

Thatfullmoonguy op 25-07-2018 03:42

Oeps, ik bedoel hieronder "dat werk" inplaats van dat weer. 

Thatfullmoonguy op 25-07-2018 03:41

Ha Florence, jee dat lijkt me zeker zwaar, dat weer als het warm is. Maar wat leuk dat het mensen opviel dat je terug was! Dat soort dingen maakt het leuk hè.

Of ik tegen de warrmte kan, nou.... het ging tot nu toe veel beter dan ik verwacht had. Maar dat kwam omdat het niet echt benauwd was tot nu toe! Deze week is het toch anders dus nu zit ik ook de hele dag te zweten en hopen dat het snel voorbij is... Vooral met mijn verjaardag. Zonde van de mokkataart toch? :)  Maar misschien regent het dan wel continu en is het koud :) 

Hou het hoofd koel hè!

Jannie op 24-07-2018 11:14

Goedemorgen Floor

Pfff... wat is het warm en het wordt nog warmer. Op mijn werk is het meestal wel te doen dus nu ook hoop ik. Vanmorgen wat huishiudelijke klusjes gedaan. Ben helemaal doorgezweet. Ook snachts koelt het nu niet meer af.Morgen oppassen en dat is inderdaad altijd leuk.

Bij jou op het werk is het toch haast niet te doen met 38 graden pffff.... 

Rustig aan en veel drinken.

Fijne dinsdag nog

Liefs Jannie

Haba op 24-07-2018 08:04

Goede morgen Flo. Vanmiddag gaan dochter en gezin hier naar het strand en ze vroeg of ik dan ook kom. Nu ga ik er wel even heen, maar niet te lang want met dit weer verbrand ik veel te snel ondanks goed smeren. Er is aan zee meestal wel wat wind zodat het lekkerder is dn in de tuin. Maar daar zit ik ook niet heel vaak als het warm is, met warmte blijf ik het liefst binnen. Ach ik zie wel ik kan in zee natuurlijk ook lekker afkoelen.

Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba op 23-07-2018 07:38

Goede morgen Flo, weer een nieuwe week en jij gaat weer werken, voel je je wel helemaal opgeknapt?

In ieder geval een fijne maandag gewenst.

Haba op 22-07-2018 07:55

Goede morgen Florence, hier nog steeds alles kurkdroog maar mijn tuin snakt naar een forse bui regen en ik zou het ook niet erg vinden eerlijk gezegd.

Ik wens je een fijne zondag toe.

Jannie op 21-07-2018 07:57

Goedemorgen Floor

Nog niet echt iets gepland voor het weekend. Nog even genieten van de rust denk ik. Volgende week woensdag weer oppassen en de donderdag, vrijdag en zaterdag werken,

Fijn weekend Floor

Gewoon lekker naar buiten gaan hoor

Liefs Jannie

Haba op 21-07-2018 07:42

Goede morgen Flo, alweer een warm weekend voor de boeg, een buitje zou mij wel welkom zijn, maar dat zit er hier kennelijk niet in. Voor de vakantiegasten is het natuurlijk geweldig mooi weer, ik zie in het dorp erg veel vuurrode benen lopen, mensen willen toch in die hete zon en dan verbranden ze erg snel. Ik blijf veel binnen of in de schaduw, ik heb nooit graag liggen bakken en op het strand kom ik alleen buiten het seizoen en dan om te wandelen.

Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Thatfullmoonguy op 21-07-2018 06:08

Wauw dat klinkt als een heel lekker ontbijtje! :)  Trouwens ik heb ook veel last van fruitvliegjes nu! Terwijl ik nauwelijks fruit of andere dingen waar ze op afkomen weggooi of laat liggen. Grmbl...

Ja mijn officiële verjaardag is de 20e augustus, het feestje zal denk ik op de 21e zijn.

Thatfullmoonguy op 21-07-2018 05:16

Een heel goede morgen Florence! O jaaa... dat klinkt wel als de ambtelijke organisatie die ze zijn he. In het checken van jou zijn ze goed, in het intern regelen dat je niet nog eens wordt gebeld die dag(en), omdat je een goed verhaal had, niet. Maar ja, ik wil niet teveel op ze mopperen, op een gegeven moment hadden ze wèl door dat solliciteren voor mij geen zin meer had. Dus, goddank. 

De mokkataart zal zijn voor mijn verjaardag :) Mjammie...

Haha, ja ik had niet op je foto's gereageerd hè! Ik vind het zelf ook het leukst als mensen reageren op wat ik schrijf hoor, dus ik snap het wel :)  Nou, ik vind die van Levi het grappigst, die zorgt goed voor zichzelf hè; maar als Pepper nog wel mee wil wandelen zit er toch in allebei nog pit, al is er even geen fut :) 

Ik hoop dat je dit weekend lekker kunt wandelen en verder.... rustig aan kunt doen! Doe ik wel, bevalt me prima. Gisteren heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens gechineest op een terrasje, dat was echt feestelijk.

Groetjes!

Haba op 20-07-2018 07:39

Goede morgen Flo,  katten zijn dol op water met een 'smaakje' die drinken graag uit vijvers en sloten waar wat groen in groeit. Hier moet ik de waterbak/vijver elke dag goed bijvullen want er komen veel katten voorbij die allemaal een slokje nemen :)

Zo meteen weer gaan zwemmen, ik wens je een fijne vrijdag toe.

Thatfullmoonguy op 20-07-2018 01:43

Ha lekker Florence, weer eens gewoon aan de slag is soms precies waar een mens behoefte aan heeft! Afgezien van de warmte natuurlijk... Ik hoop dat je nog wat kunt lopen om weer op sterkte te komen voordat je naar het werk gaat.

Wat naar is dat toch he, dat in huis blijven voor controle. De regels zijn inderdaad zo, dus als ze de pest aan je hebben kunnen ze het heel moeilijk maken voor je. Maar goed, het was in ieder geval een tijd geleden dat je ziek was, dus je staat sterk! :)

Sterkte met de warmte!

Jannie op 19-07-2018 07:46

Goedemorgen Floor

Ik ben deze week nog vrij. Gisteren met de kleinkinderen op pad geweest. https://www.avonturenboerderij.nl/

Ik zou er nog een weekje aanplakken als ik jou was. Het wordt volgende week erg warm. En binnenblijven? Wat is dat voor onzin? Je mag toch wel gewoon naar buiten?Als ik ziek ben komt er niemand maar moet ik zelf op een gegeven moment naar de bedrijfarts. Sterkte Floor en nogmaals van harte beterschap

Liefs Jannie

Haba op 19-07-2018 07:15

Goede morgen Flo. Komen ze dan nog controleren van het uwv?  Vreemd dat je binnen moet blijven. Ik dacht dat dat je best een wandeling mag maken maar kennelijk niet. De laatste maal dat ik daar mee te maken heb gehad was toen ik pas uit het ziekenhuis kwam waar ik geopereerd was aan een kankergezwel. Ik moest me bij de bedrijfsarts melden . Die man vroeg wat er aan de hand was en ik zeg ach alleen een beetje kanker. Ik heb nog nooit iemand zo raar zien kijken. Hij dacht kennelijk dat ik er maar een grap van maakte.

Tja je werkt misschien niet met je tong, maar je praat er wel mee, als je daar niet veel last mee hebt kan ik me voorstellen dat je nu eindelijk wel weer aan het werk wilt na die drie weken. Zo alleen maar thuis zitten gaat ook vervelen.

Zo ik ga alles weer afsluiten, zodat het misschien een beetje koel in huid blijft. Een fijne donderdag gewenst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl