welkom Flop.punt.nl
Weer thuis 🏡 in Nederland

Vanmorgen 3 juni  half 8 vertrokken we uit Puylagarde  

En half 7 s'avonds kwamen we thuis 🏡 in Purmerend

Het is zo 1100 km zo beetje

Was vrij stil op de wegen 

Als laptop staat zal ik wat foto's 📸 neer


Deze foto is van einde van de lange tuin van 66 meter

Daar zie je paard witte paard deze terein en einde van onze tuin is van een Belgische dierenarts die daar een paarden kliniek heeft.

Soms lopen er wel rondom alle tereinen bij elkaar 20a 30 paarden en veulentjes rond

Hier zie je de oude walnotenboom die al behoorlijk in de knoppen zit

Hier de vijgenboom we hebben er 2

Dit waren de laatste foto'sReacties

Haba op 06-06-2018 07:06

Goede morgen Flo, ja meis het kan niet altijd vakantie zijn,je moet weer verdienen om de volgende keer naar jullie Franse huis te kunnen. ;)

Hier schijnt de zon volop, dus vandaag het laatste stuk van de laurierheg maar snoeien voor het te warm gaat worden. Volgende week is het alweer Lauradag, inmiddels heb ik al een hoop app-jes met foto's gekregen dat kan tegenwoordig en dat is leuk, je beleeft hun vakantie mee op die manier.Ik wens je een fijne woensdag toe.

Jannie op 05-06-2018 08:45

Goedemorgen Floor

Jij bent gelukkig weer veilig thuis. Hebben jullie wel heel snel gedaan hoor die 1100 km. De zondag is de ideale dag om te reizen vind ik.Wij vertrekken 1 juli voor 2 weken naar Italië. Onze zoon bewoont zolang ons huis in die 2 weken.

Vandaag en de donderdag en zaterdag werken deze week.

Fijne dinsdag Floor

Liefs Jannie

Haba op 05-06-2018 05:41

Goede morgen Flo, straks weer naar het asiel, dus ik ben weer tamelijk vroeg. Gek is dat, vroeger wilde je langer slapen en moest je er uit voor je werk, nu zou ik nog een uurtje kunnen slapen en ik ben klaarwakker. Nu lig ik meestal ook vroeg in mijn bed, dus ik kom wel redelijk aan mijn nachtrust toe. Ik heb nooit erg veel slaap nodig gehad trouwens aan een uurtje of zes heb ik genoeg. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba op 04-06-2018 18:12

Mooie foto's je zit daar echt in de natuur, althans dichtbij de natuur.

Haba op 04-06-2018 08:39

Nogmaals goede morgen, nee ik ben nooit verpleegkundige geweest, ik heb de bibliotheek academie in Amsterdam gevolgd en ben daarna in verschillende bibliotheken werkzaam geweest. Eerst in A'dam, toen in Zaandam en uiteindelijk in de ZB in Middelburg. Even heb ik er wel aan gedacht om ook net als mijn grootmoeder verloskundige te worden, maar ja een baby houdt zich niet aan kantooruren, dus toen ben ik bibliothecaresse geworden en dat ben ik gebleven vanaf 1971 t/m 2014 nu dus lekker met pensioen :)

Ik heb als kind veel getekend maar later is dat er niet meer van gekomen en zo goed als opa ben ik nooit geweest. Mijn zussen ook niet, hoewel ook mijn middelste zus leuk kon tekenen.

Haba op 04-06-2018 06:25

Goede morgen Flo, jullie zijn dus weer terug, dat gaat toch altijd weer snel voorbij, zo'n vakantie. Nu thuis weer even in het ritme komen. Ik wens je een fijne maandag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl