welkom Flop.punt.nl
Dagje auto rijden

Nou dagje vanmorgen naar Apie

En vanmiddag naar Zwaag en foto is gemaakt terug naar huis

En als je goed kijkt zie je kussentje in mijn rug anders zit ik zo end naar voren dan is schakelen K hahahahhaha

Maar geniet ervan hoor

 

UPDATE 

 

Jaap kwam einde van de ichtend op mijn werk 

Sleutel 🔑 ruilen dus ging hij op mijn fiets 🚲 en ik alleen met de auto 🚙 

Reacties

Haba op 03-07-2018 06:09

Goede morgen Flo. Ja bij de dieren zal het zeker heet zijn, een gebouw met een plat dak en de zon staat in de ochtend vol op de 'kattenkant'  de dakluiken open zetten helpt ook niet zo erg, want dan komt er meer warmte binnen vrees ik. Het maar kalm aan doen, dat is het beste. Bovendien zijn er in deze tijd ook veel meer katten, alle negen kamers zijn bezet. Soms maar met één katpersoon , maar je moet toch de hele kamer doen natuurlijk, trouwens meestal zijn er mee katten per kamer. Ik zit nu al te druppen , dus dat kan wat worden vandaag.

Hebben jullie geen ventilator op het werk staan? Zo ja zet er een bak met ijsklontjes voor, dan komt er meer koele lucht. Anders waait dat ding alleen de warme lucht rond en brengt weinig verkoeling.

In ieder geval een fijne dinsdag gewenst.

Haba op 02-07-2018 07:00

Goede morgen Flo het zal zeker een warme week worden. Dus ik ben veel binnen te vinden. Straks ga ik eerst de zonneschermen naar beneden doen en de ramen aan de zonkant sluiten, dan blijft het binnen redelijk koel. Met dit soort dagen vind ik het jammer dat mijn zwembad geen buitenbad heeft. Maar je kunt natuurlijk niet alles hebben.

Ik wens je een fijne maandag toe.

Haba op 01-07-2018 07:50

Goede morgen Flo, je zit er zeer professioneel bij hoor :) Maar uh zou het niet handiger zijn om de rugleuning van de stoel verder naar voren te zetten want zo'n kussentje kan natuurlijk verschuiven. Maar het is nu wel lekker dat je zelf overal heen kunt rijden op de tijd dat jij kunt. Of heet Jaap de auto zelf vaak nodig, dan moet dat natuurlijk meer overlegd worden.

Ik ben drie keer aan een nieuw log begonnen  en elke keer met het plaatsen van de foto's ging het mis, dat was wel mijn eigen schuld, maar voorlopig zet ik dat log maar niet neer, het komt nog wel, ik heb er even geen zin meer in , steeds dezelfde teksten en foto's en dan weer de boel weg laten flitsen . Ik moet kennelijk wat beter wakker zijn. Nu eerst dus maar aan de koffie.

Fijne zondag gewenst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl