welkom Flop.punt.nl
Weekend dagje uit met Bjorn in Alkmaar

Eerst bij aankomst uiteraard luchen

Uiteraard bij Bubbels &Bites zaak van Ilse's baas hihihhi

Een overheerlijke zalm salade

Dan  shoppen ik heb een klep/pet gekocht

Hou niet van petten krijg ik heet kop van maar klep is iediaal houd de uf stralen beetje uit mijn gezicht

Bjorn heeft zijn Nike schoenen gekocht en ja ik kralen en benodigheden

Tijdens lopen kom je zulke tegels tegen

Zo grappig is dag heel veel liggen er in deze straat

Je moet iets doen en dan kan je thuis het verhaal over lezen,maar dat heb ik niet helemaal goed begrepen

En daarna boodschappen doen en bbqen Bjorn had eten betaald want eigelijk zouden we bij hem eten maar hij had graag bbq dus dan bij ons Maar een mooie afsluiting van geslaagde dag

 

Hier een ketting die weer opnieuw heb gemaakt

Had deze al eens gemaakt want die steenhanger had ik jaar geleden ofzo gemaakt

Maar gisteren opnieuw gemaakt want had enorm leuke visjes gekocht zaterdag

Hier resultaat

En hier deze hanger opnieuw gedaan

De 2 stenen naast de hanger had ik zaterdag gekocht

 

 En hier leuk filmpje waar ik aan Ilse kat moet denken

Timo liep naar roltrap en ging naar de visboer en ging elke ochtend haring halen

De moeite waar om tekijken

 

Reacties

Haba op 26-04-2018 06:51

Goede morgen Flo, ik ga straks de boodschappen weer halen, maar eerst rustig wakker worden en even een blogrondje fietsen ;)

Ik wens je een heel fijne donderdag toe.

Thatfullmoonguy op 25-04-2018 08:23

Ha Florence, goeiemorgen :)  Haha ik dacht wel dat je er overheen gelezen had maar maakt niet uit hoor. 

En dankjewel :)  En je mag natuurlijk mij wel een fijne dag wensen... Het verhaal is lang geleden gebeurd met een vriendin. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad, op een gegeven moment moest ze van mij echt hulp zoeken, maar daar is ze wel te vroeg mee opgehouden dus sindsdien is het beter maar nog niet helemaal goed. Over zulke dingen  kom je misschien nooit heen he. Maar misschien zoekt ze ooit alsnog weer goede hulp...  duim, duim.... 

Fijne dag!

Haba op 25-04-2018 06:20

Goede morgen Flo, ja het zal wel een vermoeiend dagje worden vandaag, ik ben nog steeds niet van mijn verkoudheid af en daar ben ik ook nog duf van.

Ik wens je een fijne woensdag toe.

Thatfullmoonguy op 24-04-2018 21:33

Ha Florence, ja hoor ik heb je kettingen bekeken en  heb geschreven dat ik het mooie sieraden vond :)  Ik let goed op hoor ;)  Ik vind normaal gesproken paarsig altijd het mooist, maar in dit geval vind ik de groenen het meest aanspreken! Typisch hè....

Jannie op 24-04-2018 18:31

Hallo Floor

Ben ik ook weer even. Druk weekendje gehad. Julottje te logeren gehad.Wat een kletskous is dat zeg. Heb genoten maar het was wel erg vermoeiend. Gisteren even bijgekomen en wat poetswerk gedaan. Vandaag op allebei gepast. Morgen en donderdag werken. Vrijdag vrij.

Nieuwe werktijden? Zijn die gunstiger voor je?Genoten vam je dagje uit naar Alkmaar lees ik. Prachtige sieraden heb je weer gemaakt. Wat heb jij nog een mooie gladde hals. Bij zijn het allemaal rimpels.

Fijne week verder Floor

Liefs Jannie

Haba op 24-04-2018 06:59

Goede morgen Flo, mooie sierraden weer, ik vind de paarstinten het mooiste, zelf ben ik niet dol op groen, maar daar is iedereen anders in. Bovendien draag ik zelden sierraden alleen bij speciale gelegenheden eigenlijk.

Het zwemmen ging goed, alleen was het erg druk in het zwembad dus de vijftig baantjes niet gehaald, maar ach het is ook geen wedstrijd natuurlijk. Straks weer naar het asiel al ben ik nog wel steeds wat verkouden.

Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Thatfullmoonguy op 23-04-2018 21:13

Katten zijn net zulke schooiers als honden hè :) 

Mooie sieraden hoor! 

Haba, hom en kuit, dat kon je vroeger hier bij de viskraam kopen, lekker warm met sausje mjammie, tegenwoordig is het er niet meer en  kun je hooguit kleine stukjes vis kopen, kibbeling.. ook lekker, maar toch. Jammer. O ja, zoals jij het beschrijft van die koperen stenen in de straat, zo kende ik het ook. 

Haba op 23-04-2018 08:05

Goede morgen Flo, weer een nieuwe week. Ik ga wel zwemmen al hoest ik nog wel wat. Maar mijn moeder zei altijd, als je geen koorts hebt ben je niet echt ziek. Dan moest ik toch naar school, maar ik heb gewoon zin in zwemmen en verkouden ben ik toch al dus het zal er niet erger door worden neem ik aan.

Ik wens je een fijne maandag toe, zo nu eerst de kliko aan de weg gaan zetten, dan is dat ook maar weer gebeurd.

Haba op 22-04-2018 08:56

Goede morgen Florence. Leuk die kat op je filmpje. Thuis had ik vroeger een kat die elke ochtend eerst even bij de werkplaats van de visboer langs ging, daar maakte de man zijn vis voor de winkel schoon. Hij kreeg dan ook altijd wat visafval (hom, kuit en dat soort zaken) Jullie hebben dus weer gezellig samen gegeten het was ook weer om buiten te zijn.

Wat Clemens hierboven beschrijft ken ik uit Midelburg, daar liggen koperkleurige 'stenen' met namen van de joodse mensen die uit de huizen daarvoor zijn weggevoerd en nooit meer zijn teruggekeerd. Daar zijn geen foto's bij wel liggen er soms vier stenen bij elkaar met de namen van vader, moeder en twee kinderen. Zo worden ze niet vergeten.

Thatfullmoonguy op 22-04-2018 08:47

Goeiemorgen :)  Haha ja katten houden wel van iets lekkers hè. En dan gaan ze ver! Hij heeft geluk dat ie het ook voor elkaar krijgt bij deze slager.

Nou, dat dagje shoppen klinkt wel weer als een volle dag maar ik geef je groot gelijk dat je er wel echt een uitje van maakt met een hapje eten erbij :)  Als het ff kan moet je er en feestje van maken he.. en bovendien moet je toch met die warmte denk ik wel even zitten soms.

Alkmaar is wel een prachtige stad! En die tegels, jaa wacht eens.. ik weet dat er plaatsen zijn in Nederland en in de rest van Europa, waar tegels in de straten liggen als herinnering aan joodse bewoners die in de oorlog zijn weggevoerd en vermoord...  Misschien is dit er zo één. Ik vind het een goed initiatief, misschien helpt het om die misdaden niet te vergeten.

Barbecue, mmmmmm!!!

Fijne  zondag! Nog even zonnen... 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl