welkom Flop.punt.nl
Hond kijkt naar darts

o enorm leuk

 

Reacties

Haba op 03-05-2018 09:53

Stef Blok, de minister dat is degene die werd geïnterviewd, ik geloof niet dat hij ook muziek maakt hahaha

Haba op 03-05-2018 07:20

Goede morgen Flo. Gister was inderdaad gezellig, maar misschien herkende je Laura niet omdat ze daar niet lacht en door de tralies krijg je toch een ander beeld.

Op het nieuws gister zag ik dat Stef Blok kennelijk hier vakantie houdt, want er was een interview mewt hem opgenomen bij het kerkje hier op het dorp. Altijd grappig als je zoiets op de tv ziet.

Ik wens je een fijne donderdag, ik ga straks de boodschappen maar weer halen.

Haba op 02-05-2018 07:18

Goede morgen Flo, ik ga niet naar Laura toe, maar Laura en haar mamma komen tegen de middag hierheen, dan gaan we naar de imkerij, hier in de buurt. Behalve bijen en honing hebben die ook een deel: speel-, natuur- en beleefboederij er is een hoop te beleven dus. Mamma en Oma kunnen dan intussen een lekker kopje koffie met een honingkoek nuttigen :)

Voor vandaag wens ik je een fijne woensdag toe.

Haba op 01-05-2018 06:22

Goede morgen Flo, je was net te vroeg voor mijn nieuwe logje, ook al over de regen :) Ik ga straks maar weer naar het asiel, gelukkig zitten de poezen nooit in de regen, hun buitenrennen zijn overdekt. De honden kunnen even niet buitenspelen, de sppeelweiden zullen wel veel te nat zijn .

Fijne dinsdag gewenst.

Haba op 30-04-2018 07:54

Goede morgen Flo, een fijne maandag gewenst.

Haba op 29-04-2018 08:31

Goede morgen Florence, een fijne zondag gewenst. Ik ga vanmiddag naar de verjaardag van mijn schoondochter, ze is pas maandag jarig, maar ja dan zijn de mensen weer aan het werk.

Jannie op 28-04-2018 09:14

Goedemorgen Floor

Heel grappig Floor hahaa...

Wij hebben gisteren hier ook tv gekeken. Daarna alvast de boodschappen gedaan. Hoeven we vandaag niet meer.Volgende week een drukke week voor de boeg. Woensdag oppassen en de rest van de week werken. Ben dus de hele week onder de pannen.

Fijn weekend Floor

Liefs Jannie

Haba op 28-04-2018 07:55

ps. Grappig filmpje , gekke hond :)

Haba op 28-04-2018 07:54

Goede morgen Flo, niet teveel oranjebitter gedronken gisteren??  Ik ben niet meer naar het dorp gegaan, ach het is meestal hetzelfde, dus ik heb mijn oranje tompouce gegeten en even naar de tv gekeken. Straks moet ik de stad nog in om een cadeaubon te halen, mijn schoondochter is maandag jarig maar ze viert het morgen. Ze had geen bepaalde wensen dus ik ga maar een bon bij de Rituals zaak halen. Daar heeft ze zelf plezier van en ze kan haar eigen geur uitzoeken.

Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl