welkom Flop.punt.nl
Zondag 7 mei en de laatste week hier

Deze kreeg ik nog even van rijschool toch gestuurd

Wat heb je netjes gereden Florence Hissink tijdens je tussentijdse toets wat dus geresulteerd heeft in vrijstelling van je bijzondere verrichtingen.....proficiat.
Nu alleen nog het rijexamen.......
Veel succes met je verdere rijopleiding.

 

Vrijdag toen Jaap even tussen door thuis kwam wat zag hij???

LIef he

Gisteren in namiddag naar Bjorn geweest heerlijk gegeten bij geklept enz.

En we hadden van postcode loterij deze spel gewonnen en Bjorn is helemaal gek op die t.v serie


Reacties

Haba op 09-05-2017 06:01

Goede morgen Flo. Vandaag weer naar het asiel toe, ik heb gister de kilometer weer gehaald, maar daar kijk ik niet meer van op. Ik had nog tien minuten over, maar ik had geen zin om dan nog wat baantjes te doen, dus lekker aan de kant wat kletsen, het moet niet op werk gaan lijken natuurlijk.

Haba op 08-05-2017 07:25

Goede morgen Flo. Afgelopen vrijdag was het zwembad gesloten, ik stond met mijn sporttas voor een dichte deur. Maar nu zal ik mijn kilometer wel halen hoop ik. Fijne maandag gewenst.

Haba op 07-05-2017 07:59

Goede morgen Florence, leuk die foto van de rijschool, nu ook je rijexamen verder in één keer halen en dan kun je lekker op pad.  Hier is nog niet veel te zien hoor, ze zijn weer twee uur bezig geweest om te egaliseren en om de boel een beetje te 'eggen' zoals ik het noem, de ingeregende grote klonten zijn nu fijne klonten geworden. Tja zo professioneel had het mij niet gelukt. Nu komt er straks nog eenaantal zakken tuinaarde overheen en de 24ste komen de grasmatten pas. Ik maak wel foto's als alles helemaal klaar is.

Leuk voor Björn dat spel, maar je zult het wel met zijn allen moeten spelen denk ik. Want in je eentje een bordspel doen is ook niet feestelijk.

Ik wens je een fijne (werk)zondag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl