welkom Flop.punt.nl
Nog 2 dagen werken en dan!!!!!

Ja heerlijk maandag 15 mei op weg naar

Hopelijk veel buiten zitten

Maar we hebben hout zat voor de

Reacties

Haba op 06-06-2017 06:03

Goede morgen Flo, even wennen dat het vandaag dinsdag is, ik heb een maandaggevoel ;)

Maar als ik naar het asiel ben geweest zal dat wel over zijn denk ik. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Jannie op 05-06-2017 20:44

Goedenavond Floor

Je bent weer veilig thuis zag ik op Facebook.Wat is dat weer snel voorbij gegaan.Morgen weer werken?

Hier is de rust weer een beetje wedergekeerd. Donderdag en vrijdag werken. Dus weer als vanouds.

Fijne avond nog Floor

Liefs Jannie

Haba op 05-06-2017 07:00

Goede morgen Flo, weer veilig thuis aangekomen mag ik hopen. Ik wens je een fijne maandag toe.

Haba op 04-06-2017 06:49

Goede morgen Florence, goede reis terug naar huis, en een veilige aankomst gewenst. Levi en Jessie zullen blij zijn jullie weer te zien.

Haba op 03-06-2017 06:41

Goede morgen Flo. Is dat alweer een jaar geleden, het lijkt korter, maar ja de tijd vliegt voorbij of zou de tijd stilstaan en wij voorbij vliegen, dat kan ook natuurlijk .

Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Florence op 02-06-2017 07:27

Vandag jaar geleden dat we dat we Fschrid van Shiver hebben moesten nemen 

Haba op 02-06-2017 05:54

Goede morgen Flo, alweer vrijdag, ik ga straks weer lekker zwemmen, hier verder geen nieuws te vermelden. Blijft me over om jou een heel fijne vrijdag toe te wensen. Bij deze dus :)

Haba op 01-06-2017 07:05

Goede morgen Flo, geen nieuws te vertellen hier, weer een dag zonder regen, maar ja weer  sproeien dus, gister ook nog een stel plantjes gekocht voor de bakken, want de viooltjes waren nu echt op. Ik wens je weer een fijne dag daar in Frankrijk :)

Haba op 31-05-2017 06:15

Goede morgen Flo, het is weer Lauradag, dus ik ben weer een dag aan het spelen. Gelukkig is het niet meer zo warm dus ik red het wel :)

Fijne woensdag gewenst.

Haba op 30-05-2017 06:06

Goede morgen Flo. Weer geen druppel hier, dus straks maar weer gaan sproeien. Wel is het nu een stuk minder warm en dat is wel fijn als ik zo naar de beessies ga. Ik wens je een fijne dinsdag toe, geniet ervan.

Haba op 29-05-2017 06:39

Goede morgen Flo, hier was een onweersbui vanochtend vroeg maar er kwam geen regen bij. Misschien is die allemaal in zee gevallen want de buien trekken net langs de rand van ons eiland voorbij. Het is wel bewolkt dus het kan een benauwde dag worden. Ik ga straks weer zwemmen maar eerst kijken of ik nog moet sproeien buiten.

Ik wens je een fijne maandag toe.

Haba op 28-05-2017 06:14

Goede morgen Florence, ik zie dat ik gister mijn berichtje niet heb verstuurd, tja het is ook zo warm en dan slaap ik slecht en ben 's ochtends niet zo helder. In het zwembad was het vrijdag inderdaad tamelijk rustig, overdekt natuurlijk dus de mensen gaan dan liever naar het strand.

Gister ben ik bij mijn zoon geweest, mijn schoondochter moest werken, we hebben een eind gewandeld en lekker een paar maal een terrasje gepikt. Ik had geluk dat ik niet de andere richting op moest, want het verkeer stond allemaal vast richting zee en strand. Toen k later weer naar huis reed, gingen de auto's weer en masse de andere kant op, dus weer gunstig voor mij.

Ik wens je een fijne zondag toe.

Haba op 26-05-2017 09:09

Goede morgen Flo, hier is de was al gedaan en buiten gehangen, de grasmat gesproeid, met de warmte doe ik dat maar zowel in de ochtend als 's avonds. Zo mijn zwemspullen verzamelen, want ik zou bijna vergeten dat het vrijdag is. Ik wens je weer een fijne dag daar in Frankrijk.

Jannie op 25-05-2017 16:51

Goedemiddag Floor

Nog last van je val? Was het leuk in het dorpje van brocante?

Ik ben vrij maar erg druk. We zijn vanaf zaterdag al aan het klussen. De buitenboel is geverfd. We hebben de badkamer opgeknapt. Nieuwe douchecabine samen met mijn man geplaatst pffff... Wat een crime was dat. Wel op de vloer hoor dus zonder zo'n bak eronder. Maar toch... de hele dag aan bezig geweest.Was aan vervanging toe dus tja... Nieuwe regendouche waar ik vanmorgen voor het eerst van heb genoten. Was super. Verder kwam gisteren de nieuwe bank, stoel en vloerkleed die we in februari al gekocht hadden.Vandaag wat nieuwe sierkussens voor gekocht. Vanmorgen nog even het behang in de voorhal verwijderd. Moet gewit en behangen worden. Maar voor vandaag even geen puf meer. Morgen maar weer verder. Ben erg moe en nog steeds last van mijn rug.

Fijne hemelvaarstdag nog Floor

Liefs Jannie

Haba op 25-05-2017 09:32

Goede morgen Flo, leuk altijd die brocante markten in Frankrijk. Ik ging daar in vakanties ook wel eens heen. Nu ik stond vanochtend al om zeven uur de grasmat te sproeien en dan vanavond nog een keer, het is behoorlijk warm voor de tijd van het jaar. Nu is het hier weer drie dagen feest voor de opening van het seizoen. Misschien komen schoondochter en moeder nog even aan. Die zijn nogal dol op dit soort dagen. Ik moet zeggen dat ik het de eerste jaren wel leuk vond, maar nu is het steeds weer een beetje hetzelfde. Ik zal wel zien of ik met hen meega.

Fijne donderdag gewenst.

Haba op 24-05-2017 06:57

Goede morgen Flo, dus het weer is bij jou slechter dan hier? Hier is het warm en zonnig het weekend zou zelfs trropisch kunnen worden,  de tuin zou wel wat van jouw regen kunnen gebruiken. Hier gaan ze vandaag de grasmat leggen ik ben dus niet naar Laura zij is bij de andere oma vandaag. Een fijne woensdag gewenst,

Haba op 23-05-2017 05:59

Goede morgen Flo. Vandaag weer beessiesdag, het zal daar ook wel warm zijn vrees ik. Blij dat ik wat luchtigs aan kan doen . Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba op 22-05-2017 06:01

Goede morgen Flo, ik wens je een fijne maandag toe.

Haba op 21-05-2017 07:19

Goede morgen Florence, ik kom je even een heerlijke zondag toewensen, geniet ervan met volle teugen, ik hoop dat je niet veel last meer van je val hebt zodat je er ook van kunt genieten.

Haba op 20-05-2017 07:36

Goede morgen Flo, ik kom je even een fijn weekend toewensen, maar dat gaat je vast wel lukken denk ik. Ik zie dat ik gister met de dag fout zat en je een fijne donderdag wenste op de vrijdag, tja af en toe vergeet je welke dag het is, maar vandaag is het zaterdag , dat weet ik zeker :)

Nou geniet met volle teugen van deze dag, want die komt nooit meer terug.

Haba op 19-05-2017 05:40

Goede morgen Flo. Hier is het gelukkig weer afgekoeld, ik ben niet zo op die benauwde hitte gesteld. Bij de tandarts stond ik snel weer buiten, niets gevonden dus weer een half jaar zonder de beste man. Straks weer gaan zwemmen en na het zwemmen even de stad in. Ik wens jou daar in het zonnige zuiden een fijne donderdag toe.

Haba op 18-05-2017 07:49

Goede morgen Flo, ik heb lekker lang geslapen, wel met tussenstops want met die warmte in huis word ik nog vaker wakker tussendoor. Dan maar weer wat water drinken en weer verder slapen. Het zou vandaag afkoelen ikhoop dat dat ook zo is. Ze hadden ook vannacht al regen en onweer voorspeld, maar daar is niets van gekomen. Wel is het bewolkt, misschien komt het nog.

Ik heb mijn boodschappendag en vanmiddag naar de tandarts voor de hafjaarlijkse controle. Ik wens je daar in Frankrijk een heerlijke vakantiedag toe.

Haba op 17-05-2017 17:40

Goede middag Flo, hier is het gister en vandaag erg warm en benauwd natuurlijk, Toen ik vanochtend wegreed was het al 20 graden op de buitenthermometer hier op het dorp. Nu ik net terug ben is het 29 graden, nou dat is mij te benauwd, gelukkig kan ik bij mijn dochrs tuin altijd wel een schaduwplek vinden, dus ik heb het maar rustig gehouden. Laura heb ik een teil water gegeven om mee te knoeien, dan bleef ze ook een beetje uit de brandende zon en genoot wel van het buiten zijn.

Groetjes en veel vakantieplezier :)

Jannie op 14-05-2017 10:04

Goedemorgen Floor

Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik wens je een hele fijne vakantie toe in Frankrijk.

De komende week moet ik weer veel werken. Heb eigenlijk alleen de woensdag vrij. Gelukkig heb ik de week daarop ook vrij. Ben daar hard aan toe. Heb de hele week ook al last van mijn rug. 

Wens je een hele goede reis Floor en voor nu een hele fijne moederdag.

Liefs Jannie

Haba op 14-05-2017 07:46

Goede morgen Florence, ik kom je een fijne zondag toewensen. Heb je in Frankrijk ook internetaansluiting ?  Ik weet dat niet meer. Maar voor morgen alvast een goede reis gewenst, en een veilige reis. Geniet van jullie vakantie en kom weer opgeladen met energie terug thuis.

Haba op 13-05-2017 06:27

Goede morgen Flo, nog even doorzetten dus, maar het is een fijn vooruitzicht weer lekker naar jullie Franse woning te kunnen gaan.

Maandag heb ik gewoon mijn kilometer gezwommen hoor, maar vrijdag 5 mei was het zwembad gesloten en ik dacht dat ze dan gewoon open waren omdat ze de hele vakantie al aangepaste tijden hadden. Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl