welkom Flop.punt.nl
Nou er moet even wat geleerd worden met Pepper hahahhaha

 

 Hier foto zoon van vriendin met Pepperzo leuk

 

verder foto's vergeten temaken van de bbq eten en gezellig aan tafel

Reacties

Jannie op 26-04-2017 09:08

Goedemorgen Floor

Morgen ben ik vrij. Had me wel opgegeven om te werken maar ben te duur denk ik.Thijn komt nu logeren. Vrijdag weer werken.

Fijne woensdag

Liefs Jannie

Haba op 26-04-2017 07:15

Goede morgen Flo. Ik ga iets later naar Laura toe en neem mijn fototoestel mee. We gaan met het museum stoomtreintje mee dat rijdt van Goes naar Borsele , Laura vindt een trein het einde, maar of ze deze ook zo leuk vindt ? Ik ben benieuwd, haarmoeder is er ook bij dus ik hoop dat het genieten zal worden. Fijne woensdag gewenst

Haba op 25-04-2017 06:04

Goede morgen Flo, ja weer beessiesdag vandaag. Morgen weer Lauradag, dan mijn boodschappen op vrijdag want donderdag is natuurlijk koningsdag en voor je het weet is het weer weekend. Ik wens je een fijne dinsadag toe.

Haba op 24-04-2017 05:49

Goede morgen Flo, je was weer te vroeg voor mijn nieuwe log, maar dat zie je later dan wel. Nou je vakantie gaat er snel aankomen dus je hoeft niet meer lang te wachten . Ik wens je voor vandaag een fijne maandag toe.

Jannie op 23-04-2017 12:54

Goedemiddag Floor

O wat erg dat filmpje. Ik vind het niet om aan te horen hahaa...

Schattige foto van Pepper Met de zoon van je vriendin

Fijne zondag nog

Liefs Jannie

Haba op 23-04-2017 08:09

Goede morgen Florence, leuk dat manneke zo met Pepper. Maar wat een verschrikking voor dat dier dat zijn stembanden als pup al zijn stukgemaakt. Mag dat dan zomaar, dat is toch mishandeling? Net zoals ze in Amerika bij katten hun nagels verwijderen, stel idiote types. Als je dat soort dingen laat doen ben je zelf gestoord, tjee wat zielig voor Pepper arm dier. Maar bij jullie heeft hij het toch in ieder geval goed getroffen, liefhebbende bazen en lekker me mogen op een wandeling of naar Frankrijk, kortom dat verzacht het misschien allemaal wel.

Haba op 22-04-2017 07:18

Hahaha Goede morgen Flo, ik zou het Pepper maar niet leren, want honden kunnen zo slecht wijs houden, ze zingen vaak erg vals . Pianospelen tot daar aan toe , maar er bij zingen gaat te ver vind ik :)

Ik wens je een fijn weekend toe, met om te beginnen een fijne zaterdag.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl