welkom Flop.punt.nl
Kingsday oftewel Koningsdag

Vond een grappig tegeltje

 

En is die niet geinig???
Heel fijne koningsdag al zal weer er niet bij helpen voor eerst geen bbq met fam. of vrienden Gewoon met zijn 2 tjes

 

Pepper was er ook helemaal klaar voor

 

En Ilse kon haar geverfde broek nog aan van 2 jaar geleden

Die zal paar weken weer plat liggen al was ze aanwezig met oortje voor alles in gereal te houden. Is al teveel voor haar lijf maar ze doet het enorm graag deze soorte feesten.

Was gezellig druk op de koemarkt helaas dit jaar geen optredens maar Dj's


Reacties

Haba op 01-05-2017 06:28

Goede morgen Flo. Ik kom je even een fijne nieuwe week toewensen en vandaag een heerlijke maandag.

Haba op 30-04-2017 10:27

Nou Flo, gister bij Maarten en Daniëlle was Laura ook op de verjaardag, ze was nog steeds vol van de treinreis ze heeft er geweldig van genoten, maar wat ze het leukste vond, daar moest ze nog een paar nachtjes over slapen.

Jannie op 30-04-2017 10:11

Goedemorgen Floor

Vandaag even bijkomen van een drukke week. Wij zijn op Koningsdag naar Schiphol behind the scenes geweest met onze kleinzoon. Was leuk maar ook erg vermoeiend.Gisteravond ook nog opgepast. Morgen en woensdag weer oppassen en donderdag en vrijdag werken.

Werkse nog voor vandaag 

Fijne zondag Floor

Liefs Jannie

Haba op 30-04-2017 10:02

ot. Nou Flo, Laura is nog maar twee en een half en kan nog niet lezen, dus zij heeft het niet opgemerkt, dat bordje bedoel ik.

Haba op 30-04-2017 08:29

Goede morgen Florence, het is alweer zondag, ik heb slecht geslapen, dus vanochtend maar lang blijven liggen. Ik wens je een fijne zondag toe.

Haba op 29-04-2017 06:58

Goede morgen Flo. Straks naar zoon en schoondochter, want Daniëlle viert haar verjaardag. Ze is pas morgen jarig maar wilde het vandaag dus vieren. Nou dan doen we dat een stukje taart is natuurlijk nooit weg nietwaar? :)

Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Haba op 28-04-2017 06:36

Goede morgen Flo. Hier regende het eerst heel hard met hagel erbij, dus ik ben lekker binnen gebleven en heb naar de tv gekeken.Zelfs de lawaaioptocht is hier niet voorbij gekomen met hun versierde fietsen erbij. Jammer voor die kinderen, ze zullen misschien wel een heel kleinstukje gelopen hebben door de feesttent, of er omheen misschien.

En ja hoor we hebben de conducteur geroepen toen hij langs kwam. Tja dat treintje wordt helemaal overeind gehouden door vrijwilligers en om dan zwart te gaan rijden, ik zou dat heel erg asociaal vinden van mezelf. Dus dat hebben we niet gedaan.

Haba op 27-04-2017 07:48

Goede morgen Flo, nou plofpost is post die op de deurmat ploft. Kakel had het daar eens over en ik zei dat ik voornamelijk rekeningen op de mat krijg.Mensen schrijven geen brieven meer en een kaartje krijg je met je verjaardag (8 juli) en kerst, verder niet Toen heeft ze een plofbrief vol met leuke dingen gestuurd (zie foto) Ik ga haar ook een plofbrief terug sturen, maar eerst dingen verzamelen die zij leuk vindt. Misschien krijg jij ook nog eens een plofbrief , altijd gezellig :)

Fijne koningsdag gewenst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl