welkom Flop.punt.nl
Schootkat Levi

De laatste maanden is Levi enorm schootkat

Kijk hier bij Jaap

Maar ook zoals gisteren kom thuis bom bij mij

Heb nu geen foto maar nu ligt ze voor mijn toetsenbord kan ook moeilijk tikken hahahhaa

Maar oooo wat is het een schatje Maar soms dan ineens grijpt ze je en dan heb ik een kras of een behoorlijke pit in mijn hand

Reacties

Haba op 05-03-2017 10:25

Goede morgen Flo, ja het gaat nu opschieten met het huis van mijn zoon en zijn vriendin. Dat wordt voor hun ook wel tijd ook, want als je de sleutels al van 31 dec. in huis hebt wil je nu ook dat het klaar zal zijn. De keuken is nu helemaal klaar en de badkamer is betegeld, maandag nog de vloertegels en afwerking en dan kunnen de wastafels enz. gezet worden. Daarna kunnen ze eindelijk samen gaan wonen in hun huis.

Ik wens je nog een fijne zondag toe

Jannie op 05-03-2017 09:21

Goedemorgen Floor

Ja erg van Guus. Heb pas nog bij "Chantal blijft slapen" gezien dat het inderdaad een hecht stel was.

Pepper zijn nagels ook weer geknipt. Heeft zich voorbeeldig gedragen toch,ondanks zijn angst.

Een Belgische vriendin van mij heeft ook fybromyalgie. Die heeft ook ontzettend veel klachten.Werken zit er voor haar niet meer in.Dat jou dat nog lukt Floor. Ik hoop van harte dat het met Ilse vanaf nu beter zal gaan. Heel veel sterkte ermee.

Fijne zondag nog Floor

Liefs Jannie

Haba op 04-03-2017 07:31

Goede morgen Flo. Molly moest toch haar entingen hebben en dan kon dat gelijk gebeuren. Nou het was inderdaad de oude blessure die weer een klap had gehad, ze had toen een scheur in haar kruisbanden en ja rusten doet een kat niet, die gaat niet met haat pootje op een stoel zitten niksen. er was bij haar knie een verdikking van die oude schade te voelen en waarschijnlijk, heeft ze daar weer een rare beweging mee uitgehaald. Nu ik heb ook een flesje pijnstillers meegekregen die ik eerst een week elke dag moet geven en daarna af moet bouwen. Gelijk ook maar weer een vlooienpipet laten geven, ze heeft zo'n dikke vacht dat je dat in je eentje haast niet voor elkaar krijgt. Daarna wilde de dierenarts nog een serie foto's van haar maken, omdat ze het zo'n mooi getekend katje vond. Nou daar ben ik het wel mee eens. :)

Ik wens je een fijne zaterdag toe, hier buiten is het maar een miezertroep misschien  niet koud, maar wel nat.

Haba op 03-03-2017 08:50

Verdorie Flo, ik had je vanochtend al een reactie gestuurd maar die zie ik hier nu niet staan. Misschien vergeten te posten. Nee ik ga geen boodschappen doen, die heb ik woensdag al gehaald, ik ga gewoon zwemmen en als ik daar van terug ben moet in aan het eind van de middag even met Molly naar de dierenarts, ze liep gister toen ik thuis kwam behoorlijk mank. Nu is het wel iets verbeterd, maar toch maar laten kijken voor we het weekend ingaan.

Fijne vrijdag gewenst.

Jannie op 03-03-2017 07:47

Goedemorgen Floor

Heerlijk zo'n schootkat toch.Maar die kras is minder natuurlijk

Hopelijk knapt je dochter wat op nu ze weten wat ze heeft.Ik wens haar heel veel sterkte en beterschap.

Fijne vrijdag Floor

Liefs Jannie

Haba op 02-03-2017 06:53

Goede morgen Flo, Laura is vandaag weer bij de kindjes gaan spelen en ik ga straks met haar moeder op stap tot we haar weer op kunnen halen. Dus ik zie haar in de namiddag wel weer. Tegenwoordig belt ze oma Molly nog wel eens, maar behalve "Hallo oma Molly"komt er niet erg veel uit. Maar ze wordt wel boos als haar mamma dan ook even wat door de telefoon wil zeggen, dan wilze dat ding niet meer afgeven :)

Fijne donderdag gewenst.

Haba op 01-03-2017 06:20

Goede morgen Flo. Is dat gedrag zomaar opeens ontstaan? Dan kan een gedragsverandering ook op een ziekte wijzen, laat je haar ieder jaar wel even nakijken?

Ik ga vandaag niet naar Laura, er is vakantie en mijn dochter heeft ook een week vrij genomen dus oma heeft ook een vrije dag. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl