welkom Flop.punt.nl
Gekke foto's

Eens leuke gekke foto's van Pepper en Levi

Hier nummer 1

 

En hier nummer 2

 

En hier nummer 3 Levi

 

Helaas filmpje van Pepper met elektrische tandenborstel wil hier niet lukken

Reacties

Jannie op 19-02-2017 09:22

Goedemorgen Floor

Wat een grappige foto's. Leuk gedaan zo.

Vandaag even bijkomen. Gisteren een drukke dag gehad. Smorgens even snel langs de kinderen geweest. Daarna de hele dag op pad geweest voor een nieuwe bank. Zijn daarin geslaagd ook. Moet er alleen 10 weken op wachten.Gisteravond ook nog visite gehad van onze oude buurtjes die de afgelopen zomer verhuisd zijn. Dus nu ben ik wel even toe een een rustige zondag.

Fijne zondag Floor

Liefs Jannie

Haba op 19-02-2017 07:42

Goede morgen Florence, jij moet weer werken vandaag, maar niet erg vroeg gelukkig. Vandaag zou het mijn 46ste trouwdag zijn, daar denk je op deze dag toch altijd weer aan terug. Het was destijds een mooie zonnige februaridag, hoe het vandaag gaat worden is nog maar afwachten.

Ik wens je een fijne zondag toe en een gezellige werkdag.

Haba op 18-02-2017 07:36

Goede morgen Flo, misschien ben je alweer op weg naar je werk, hier is het nu erg mistig dus ik denk niet dat ik ver weg zal gaan vandaag.

Je vroeg naar het huis van mijn zoon, nu de keuken schiet erg op dat is binnenkort klaar, maar met de badkamer loopt alles tegen. Eeerst liepen de leidingen niet normaal, zodat bij het sleuven frezen er een werd geraakt, nu hebben ze de tegelzetter ontslagen, omdat hij steeds beloofde te werken, maar niet kwam en op het laatste moment afzegde. De nieuwe kan pas volgende week komen werken, hopelijk werkt die dan vlug door, zodat ze de badkamer kunnen plaatsen. Dan kunnen ze er tenminste in.

Ik wens je een fijn weekend toe.

Haba op 17-02-2017 06:27

Goede morgen Flo. Pepper lijkt er niet vrolijk bij te kijken en Levi valt erbij in slaap geloof ik. Maar ach je hebt je weer even kunnen vermaken met fotoknutsels en dat is ook wat waard.

Fijne vrijdag gewenst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl